Exceptioneel wonen op een landgoed

Vanaf 2018 krijgt Brugge er een Heerlijkheyd bij. Landgoed Heydelberg brengt uitgepuurde architectuur, een ongebreidelde zin voor esthetiek en dito wooncomfort samen in de ongerepte achtertuin van de West-Vlaamse hoofdstad.

Meer weten over Landgoed Heydelberg?

“Onbeperkt in klasse en kwaliteit”

Net wanneer u denkt alles gezien te hebben, is er Landgoed Heydelberg. Dit exceptionele vastgoedproject in Loppem, de groene long ten zuiden van Brugge, overklast op alle vlakken. De visie op architectuur, de ruimte die u krijgt (vanaf 150 m2) en het gevoel voor esthetiek dat uit de interieurinrichting spreekt: het is ongezien in de streek. Het resultaat zijn uitzonderlijk ruime nieuwbouwappartementen en penthouses die als gestapelde villa's het landgoed sieren.

De natuur als canvas

Landgoed Heydelberg ligt in de ongerepte achtertuin van Brugge. Zo verbindt het woonproject de nabijheid van Vlaanderens schoonste met de rust die veld en bos brengen. De majestueuze oprijlaan zorgt voor een zachte overgang tussen stad en natuur en elk appartement kijkt uit op het ongerepte polderlandschap van het Brugse Ommeland. Ook dát is luxe, voor u als een meesterwerk voor elke raampartij gespannen.

Bewuste keuze voor duurzame, natuurlijke materialen

Op Landgoed Heydelberg gaat duurzaamheid boven alles. Dat blijkt ook uit de bewuste keuze voor natuurlijke materialen zoals marmer en natuursteen in de architectuur en interieurinrichting van het nieuwbouwcomplex. Maar waar zou het sublieme karakter van dit woonconcept uit spreken als deze keuze de standaard was? Daarom krijgt u de mogelijkheid om de inrichting van uw appartement aan te passen volgens uw mood en stijlvoorkeuren.

Heydelberg ligging

Vraag meer informatie aan

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw gegevens worden uitsluitend bewaard bij Heydelberg en worden in geen geval doorgegeven.